Acasă Actualitate Bass în „tot cartierul” Soarelui, până dimineața. Locuitorii din zonă spun că...

Bass în „tot cartierul” Soarelui, până dimineața. Locuitorii din zonă spun că știu vinovații: un „patron de cârciumă” și un DJ care „se crede noul Van Buuren” – video

DISTRIBUIȚI

Locatarii din cartierului Soarelui din Timișoara se plâng că de câteva weekenduri încoace nu se mai pot odihni noaptea din cauza muzicii date prea tare în zonă. Aceștia ar fi descoperit și făptașii: un local din zonă, Charlies Pub, și cel care pune muzică aici, DJ Doroi. Totuși, oamenii legii spun că, cel puțin până luni, 27 iunie, nici măcar nu au primit sesizări că acest local nu ar respecta legea.

„În fiecare weekend, la Charlie’s Pub de la hotelul Lido din cartierul Soarelui se țin evenimente și vinerea și sâmbăta, evenimente care țin până dimineața! Sunetim și un așa-zis DJ Doroi sunt hotărâți să le dea cu muzica pe o rază de 1 km tuturor, indiferent că vrei sau nu, că ești tânăr, bătrân, copil, că vrei să petreci sau vrei să dormi. Nu contează, îl asculți pe DJ Doroi la Charlie’s Pub. Se aude bassul în tot cartierul, până la sensul AEM. În mai, tot așa, în timpul unui eveniment (pe 7 mai – n.r.), am văzut o mașină de poliție oprind acolo la ei. S-a oprit și muzica la 10 minute după ce a oprit mașină de politie. S-a rezolvat cumva în seara aceea, dar petrecerile continuă weekend de weekend. Asta e Timișoara: un întreg cartier la cheremul unui patron de cârciumă și a unui inginer ratat care se crede noul Van Buuren”, ne-a scris un cititor.

Acesta a atașat și un videoclip care a circulat pe grupurile de WhatsApp ale locuitorilor din zonă, precum și câteva dintre mesajele de pe aceste grupuri:

Pe de altă parte, reprezentanții Poliției Locale Timișoara și IPJ Timiș, spun că nu au dat până acum sancțiuni pentru că nu au primit nicio solicitare de la cetățeni, nici la 112, nici în scris.

Cetățeanul care ne-a prezentat situația are și o explicație: „Bănuiesc că toată lumea e speriată să cheme poliția – și eu am o oarecare reticență, nu mă dau smeu – având în vedere cazurile recente despre care s-a aflat ca polițiștii dădeau datele din dosare, ca în Brașov. Este o opinie generală că e posibil ca polițistul care ajunge la fața locului să nu păstreze confidențiale datele celui care cere ajutor”.

Comentarii

comentarii