Acasă Actualitate Bazin de înot şi sală de sport lângă stadionul Dan Păltinişanu

Bazin de înot şi sală de sport lângă stadionul Dan Păltinişanu

DISTRIBUIȚI

Primăria şi Consiliul Judeţean Timiş s-au înţeles asupra locaţiei unde urmează să fie construite o sală de sport şi un bazin de înot, din ceea ce spune preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Constantin Ostaficiuc. „Am avut discuţii în legătură cu proiectul privind bazinul de înot şi sala de sport. Timişoara are nevoie de un complex sportiv şi de un bazin olimpic. Nimeni nu doreşte o concurenţă între cele două administraţii. Se doreşte unificarea forţelor pentru obţinerea acestor investiţii. Există discuţii vizavi de locaţiile în care ar trebui să fie aceste obiective.
Am ajuns la concluzia că cea mai bună locaţie pentru instalarea acestor obiective – sala de sport de 80.000 de locuri şi bazin de înot –  considerăm că este în jurul stadionului Dan Păltinişanu”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Constantin Ostaficiuc.
Şi primăria şi consiliul judeţean aveau locaţii diferite pentru construirea acestor două obiective.
Cele două obiective urmează să fie finanţate de Compania Naţională de Investiţii.
Acum, după spusele lui Ostaficiuc, locul unde vor fi ele construite va fi lângă stadionul Dan Păltinişanu.
„În urma discuţiei cu liderii politici s-a ajuns la următoarea propunere – să se renunţe la cele două locaţii separate şi să se încerce a se găsi soluţia lângă stadion unde trebuie să se găsească spaţiu. 
Mâine dimineaţă arhitecta Consiliului Judeţean Timiş cu arhitectul Timişoarei şi secretarii vor avea întâlniri în aşa fel încât până luni să avem o soluţie cu o locaţie lângă stadionul Dan Păltinişanu.
Luni să ni se prezinte o concluzie pentru a merge împreună pentru susţinerea acestor mari investiţii la Timişoara. După aceea o să convocăm o întâlnire urmând să mergem pe un drum comun.
Să venim cu o variantă undeva în jurul stadionului Dan Păltinişanu”, spune Constantin Ostaficiuc.

Comentarii

comentarii