Acasă Eveniment Bone Ferenc a fost prins de poliţişti. Era dat în urmărire națională,...

Bone Ferenc a fost prins de poliţişti. Era dat în urmărire națională, fiind suspectat că și-a ucis iubita și a abandonat-o pe un câmp

DISTRIBUIȚI

Bone Ferenc, suspectat că şi-a ucis iubita sâmbătă iar apoi i-a abandonat cadavrul în spatele unei foste benzinării, a fost prins de polițiști în urmă cu scurt timp.

Poliţiştii l-au prins lângă o gară în Oradea. 

“În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor”, anunță polițiștii clujeni.

Acesta fusese dat în urmărire națională, după ce procurorii au stabilit că femeia, asistent universitar în Cluj, a avut o moarte violentă. Femeia a plecat de acasă cu bărbatul de 43 de ani din Arad sâmbătă, spunându-le prietenilor că merge la munte.

Potrivit surselor din anchetă, într-un acces de furie, Bone Ferenc ar fi strangulat-o pe Beáta Molnár, apoi a dus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării, unde i-a acoperit trupul cu saci negri și cu crengi uscate. 

Cadavrul tinerei nu ar fi fost găsit dacă polițiștii din comuna Borod nu ar fi periat foarte bine zona, deoarece acesta era ascuns într-un loc plin de gunoaie.

Bone Ferenc era tipul loverboy, foarte atent cu femeile până le cucerea. Apoi își arăta adevărata față. Își punea prietenele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, de exemplu 22.20. În cazul în care fetele nu ascultau și nimereau o oră impară, bărbatul devenea violent. Mai mult decât atât, acesta cumpăra doar produse ce aveau preţuri pare. 

Bărbatul a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca în urmă cu aproximativ doi ani însă a fost dat afară după ce și-a bătut iubita în stradă.

Ulterior, acesta a urmat un program de reabilitare dispus de instanță și a luat tratament.

Comentarii

comentarii