Acasă Cultura Bookfest Timișoara! Spiritualizarea omului contemporan, o șansă a vremurilor noastre

Bookfest Timișoara! Spiritualizarea omului contemporan, o șansă a vremurilor noastre

DISTRIBUIȚI

Vineri, 31 martie, începând cu ora 12.00, va avea loc, la Bookfest – Salonul Internațional de Carte Bookfest Timișoara, evenimentul „Spiritualizarea omului contemporan, o șansă a vremurilor noastre”, în cadrul căruia prof. univ. dr. Anca Munteanu, autoarea celor două volume de excepție „Psihologia transpersonală” (publicate la Editura For You), și lect. univ. dr. Iuliana Costea vor purta un dialog aparte cu cititorii.

“Vom vorbi despre teme profunde ale spiritualității, despre potențialul transformator al evoluției spirituale și vom dezbate împreună legătura corp-minte-suflet ca soluție atemporală ce ne ajută să lucrăm la vindecarea vieții și a planetei noastre.Vă invităm la încă un moment minunat de reflecție și revelație alături de Prof. Univ. Dr. Anca Munteanu, căreia îi suntem recunoscători pentru motivația, dăruirea și iubirea pe care ni le-a oferit în numeroșii ani de colaborare. Odată cu cărțile scrise de Prof. Univ. Dr. Anca Munteanu, universul Editurii For You a devenit mai bogat”, este mesajul organizatorilor.

Anca Munteanu este profesor universitar doctor la Departamentul de Psihologie, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Universitatea de Vest din Timișoara. Printre cursurile predate se numără: Psihologia vârstelor, Fundamentele psihanalizei, Psihologie transpersonală, Psihologia creativității, Tanatopsihologie, Pedagogie.A scris numeroase cărți, studii și articole apărute în volume și în reviste de specialitate autohtone și străine. Este o autoritate în spațiul european în domeniul psihologiei transpersonale, fiind și președinta Asociației Europene de Psihologie Transpersonală (ETPA, din 2006). Organizează anual numeroase manifestări științifice și culturale menite să sporească gradul de cunoaștere și de conștientizare ale celor mai inovatoare și mai holiste curente din psihologia contemporană.Lector univ. dr. Iuliana Costea este cadru didactic titular în cadrul Departamentului de Psihologie al Facultăţii de Sociologie şi Psihologie, Universitatea de Vest din Timişoara din 2009. Este psihologă cu drept liberă practică şi membră a Colegiului Psihologilor din România, având competenţe în psihologie clinică, educaţională, consiliere familială şi de cuplu şi psihoterapie (experienţială şi transpersonală).Este membră fondatoare şi activeaza într-o serie de asociaţii profesionale şi în proiecte europene, pe domeniile de interes: Psihologia copilului şi familiei, Psihoterapie și Psihoeducație.

 

Comentarii

comentarii