Acasă Actualitate Brazii de la Târgul de Crăciun din Timișoara au căzut la datorie

Brazii de la Târgul de Crăciun din Timișoara au căzut la datorie

DISTRIBUIȚI

Brazii ornamentali de la Târgul de Crăciun din centrul Timișoarei, căzuți la pământ, au fost fotografiați de trecători, joi seară.

Până la această ora nu se știe dacă brazii, plantați în ghivece, au fost culcați la pământ de vânt sau cineva i-a dărâmat intenționat.

Târgul de Crăciun din Timișoara abia a fost deschis, săptămâna aceasta, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, la ora 18:00.

Pentru prima dată, în faţa Operei a fost mutat un patinoar, (care anii trecuţi a funcţionat în perioada sărbătorilor de iarnă în Piaţa Libertăţii) de 600 de metri pătraţi.

Tot în premieră, anul acesta municipalitatea nu a mai cumpărat un brad adevărat, ci a ales să se alăture trendului eco. Bradul artificial din Piaţa Victoriei are de 12 metri şi a fost închiriat cu 10.000 de euro de la o firmă din Reșița. Bradul mare a fost înconjurat de brazi mai mici, naturali, la ghiveci.   

Căsuţele care anii trecuţi erau în Piaţa Victoriei au fost mutate în Piaţa Libertăţii. Din ele se pot cumpăra, ca în fiecare an, tot felul de produse, de la mâncare, dulciuri, băuturi calde, până la produse artizanale realizate de meşteri, artişti plastici ori produse naturiste de îngrijire personală.

Comentarii

comentarii