Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Sfăt, cu o carte de cântări penticostale, la restaurant

Brigitte Sfăt, cu o carte de cântări penticostale, la restaurant

DISTRIBUIȚI

Recăsătorită de curând, Brigitte Sfăt a reuşit să iasă în evidenţă într-un restaurant de fiţe din Capitală. Cu un simplu gest, fosta nevastă a lui Ilie Năstase a lăsat cu gura cască întreaga asistenţă.

De când şi-a întemeiat o nouă familie, Brigitte Sfăt nu mai face nicun pas fără Dumnezeu. Dacă pe vremuri se limita să posteze pe reţelele de socializare versete biblice, acum vedeta circulă pe stradă cu obiectele religioase la vedere.

Recent, paparazii Spynews.ro au surprins-o pe brunetă în timp ce se pregătea să meargă într-un restaurant de fiţe din Capitală, pentru a servi prânzul. Îmbrăcată elegant – palton roşu, cu guler din blană şi fustă neagră – Brigitte Sfăt a şocat imediat ce a coborât din maşina sa. În drumul spre local, aceasta nu s-a dezlipit de telefonul mobil, dar şi de o carte. Nu una oarecare! O carte de cântări penticostale, cult din care face parte vedeta.

Oare ce părere au avut clienţii restaurantului respectiv atunci când Brigitte Sfăt a intrat în local? Cu siguranţă, oamenii au rămas ca la dentist, când au văzut că bruneta avea la ea o carte de cântări.

E clar! După toate momentele grele prin care a trecut în viaţă, Brigitte Sfăt şi-a găsit refugiul în credinţă. Ba mai mult, aceasta este susţinută şi de noul ei partener de viaţă, care îi împărtăşeşte convingerile religioase.

Brigitte Sfăt şi Cornel Oană au planuri mari de viitor, după ce şi-au unit destinele. Soţul brunetei a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că îşi doreşte un copil.

„Vrem să facem un copil. Sunt pregătit. Am avut dicuţii amândoi şi sunt pregătit. Vreau un copil sănătos, pe care să îl iubim, să îi facem toate poftele”, a declarat Cornel Oană.

Comentarii

comentarii