Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Sfăt trece prin clipe de coșmar! Iată ce i-au spus medicii...

Brigitte Sfăt trece prin clipe de coșmar! Iată ce i-au spus medicii la ultimul control

DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Brigitte Sfăt este una dintre vedetele care a sfidat moartea şi care a continuat să lupte pentru binele său şi al familiei. Chiar dacă, în momentul de faţă, soţia celebrului tenismen, Ilie Năstase este sănătoasă, aceasta a trecut prin momente dificile, în urmă cu ceva timp, când a fost la un pas de a deceda.
Brigitte Sfăt a trecut de curând prin momente cumplite din cauza unor probleme grave de sănătate când a simţit că va muri. Chiar dacă medicii au fost prompţi şi au rezolvat la timp problema, iar acum soţia lui Ilie Năstase se află în afara oricărui pericol, Brigitte a primit recomandări stricte în ceea ce priveşte activităţile pe care nu are voie să le facă, iar una dintre acestea este zburatul cu avionul.
Mi-au spus că am apă la plămâni şi am plecat. Am plecat să mănânc că nu mâncasem toată ziua şi când m-am întors erau foarte speriaţi, mi-au pus branulă. Mi-au spus că o oră să nu mă mai mişc deloc că erau două cheaguri unul după altul şi obturau.
Oricum aveam infarct pulmonar de cinci zile. Şi aveam cheaguri multe la plămâni dar erau mici şi că am avut noroc că am trăit. Mai era un cheag pe traseu şi un cheag care obtura deja vena.
Medicul mi-a interzis total să zbor cu avionul timp de două luni de zile pentru a nu avea din nou probleme cu plămânii”, a declarat Brigitte Sfăt pentru SpyNews.ro.

Comentarii

comentarii