Acasă Monden/Lifestyle Brigitte și Ilie Năstase au divorțat

Brigitte și Ilie Năstase au divorțat

1388
DISTRIBUIȚI

este oficial brigitte si ilie nastase au divortat 463815Este oficial! Brigitte a anunțat că a decis să divorțeze de Ilie Năstase. Motivul? nu este faptul că fostul jucător de tenis a călcat strâmb, ci pentru că fosta sa soție, Amalia, ridică multe pretenții.
”Astazi, 12 iulie , anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m-a inselat. Pentru ca m-am saturat de nesimtirile fostei sotii. De faptul ca non-stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua. I-am dat un mini cooper, cu 30.000 km la bord, si a facut un scandal monstru. Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar in fiecare an peste 300.000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti. Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina”, a anunţat Brigitte pe pagina de Facebook.
Tensiunile în cuplul Brigitte-Ilie Năstase dăinuiesc de luni bune, după ce Ilie Năstase a fost surprins în compania unei alte femei.

Cine este Brigitte Sfăt

Fost manechin de profesie, Brigitte a avut o viață extrem de tumultoasă. S-a măritat de tânără cu un bărbat extrem de bogat, Octavian Sfăt. Dar în 2002, la numai 25 de ani, proaspăta mamă a unui băiețel, aceasta rămânea văduvă – și stăpâna unui adevărat imperiu financiar. O discotecă pentru 500 de persoane, un hotel în construcție, un restaurant elegant și două case, una la Arad, o alta la Timișoara. La scurt timp, Brigitte a apărut și în Playboy, pozând pentru un pictorial intitulat „Calvarul unei femei frumoase”. Pe urmă au început problemele.
„Eram naivă, nu știam mai nimic despre afaceri, a povestit fostul manechin. De aici mi s-au tras problemele. Am avut o altercație cu un gestionar care îmi datora o sumă imensă, un milion și jumătate de euro, a povestit Brigitte, precizând că alte persoane s-au oferit să-i recupereze banii, dar că în final a ajuns ea să facă pușcărie, acuzată fiind de tâlharie. Condamnare de trei ani și jumătate, din care a executat doi.

Când a ieșit, a ajuns în brațele unui alt bărbat. Ovidiu Torj. „Ne stiam dinainte de a intra eu în închisoare. Ovidiu a fost singurul care m-a susținut atunci, care m-a așteptat până am ieșit. S-au căsătorit. Dar, în ciuda faptului că a venit pe lume și fetița lor, mariajul a fost unul nefericit.

Comentarii

comentarii