Acasă Sănătate Cabinetele medicale din Timiş, călcate de inspectorii de la Finanţe

Cabinetele medicale din Timiş, călcate de inspectorii de la Finanţe

374
DISTRIBUIȚI

claudia iftode

Inspectorii de la Finanţe au demarat controale la nivelul cabinetelor medicale individuale din judeţul Timiş şi din Timişoara, pentru clarificarea activităţii financiare din ultimii 3-4 ani.

„Eu, personal, am fost controlată pentru prima dată acum şi ştiu ce înseamnă. Este dur acest control”, a subliniat dr. Claudia Iftode, preşedinta Societăţii Medicilor de Familie (SMF) Timiş.

Fiindcă mulţi doctori nu ştiu ce drepturi şi obligaţii au, iar din această cauză apar multe probleme şi conflicte, SMF Timiş vrea să vină în sprijinul lor şi să organizeze o conferinţă pe această temă în toamnă. Până atunci, îi cheamă pe medici la un curs.

„Să facem un curs de manegement financiar al cabinetului, deci ce obligaţii şi drepturi are cabinetul de medicina familiei şi noi, ca patroni, pe linie fiscală. Ne organizăm câte 20-30-40 de medici de familie. De asemenea, în toamnă, vrem să facem o conferinţă privind managementul cabinetelor medicale individuale din punct de vedere patronal”, susţine dr. Claudia Iftode.

Comentarii

comentarii