Acasă Actualitate Călin Dobra acuză reprezentanţii puterii: Ni s-au ascuns informaţii vitale, care pun...

Călin Dobra acuză reprezentanţii puterii: Ni s-au ascuns informaţii vitale, care pun în pericol sănătatea populaţiei

1027
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a acuzat reprezentanţii în teritoriu ai aitorităţilor centrale că au ascuns informaţii vitale care afectează sănătatea populaţiei. El spune că a aflat doar în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă că laboratoarele care efectuează teste pentru depistarea prezenţie coronavirusului nu mai au la dispoziţie reactivi inecesari efectuării testelor.

Dobra spune că informaţia a fost ascunsă, iar dacă ar fi ştiut instituţia pe care o conduce ar fi putut aloca, de urgenţă, fondurile necesare achiziţiei acestor reactivi.”

„Ca vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență am aflat abia astăzi că laboratoarele care fac teste în județ nu fac față, iar substanțele necesare, reactivii, lipsesc. Este halucinant ca până acum să nu știm acest lucru, ca să putem lua măsurile necesare și să alocăm, măcar de la nivel județean, fondurile necesare. Ni s-au ascuns tuturor informații vitale, care pun în pericol sănătatea populației, iar restricțiile care se impun acum sunt doar praf în ochii oamenilor. În ochii noștri, ai tuturor.”, a anunţat Călin Dobra.

Comentarii

comentarii