Acasă abonamente Călin Dobra, președintele CJT face apel la public: Stop ştirilor false! Timișoara...

Călin Dobra, președintele CJT face apel la public: Stop ştirilor false! Timișoara nu se închide!

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, face un apel la public. Verificaţi informaţiile apărute pe diferite medii, înainte de a le folosi, spune acesta. Deciziile luate sunt hotărâte doar de autorităţi, pe baza recomandărilor la nivel naţional, mai subliniază Dobra. Apelul vine după ce pe unele canale au apărut informaţii despre posibila închidere de către armată a Timişoarei.

Și Instituția Prefectului Județului Timiș infirmă zvonurile conform cărora Timișoara ar urma să se închidă. Această măsură, transmite Prefectura, nu s-a luat în discuție în niciun moment. Nici despre intrarea în carantină nu s-a pus problema.

Prefectul de Timiș, Liliana Oneț a afirmat: „Până la această oră, în județul Timiș au fost 5 persoane diagnosticate cu COVID 19, care sunt declarate vindecate și externate din spital, 436 de persoane izolate la domiciliu și 57 de persoane în carantină”.

Reprezentantul guvernului în teritoriu face apel, pe această cale, la calm, asigurând populația că situația este sub control, iar la ora actuală, in Timișoara nu există nicio persoană confirmată cu infectare cu COVID 19.

Comentarii

comentarii