Acasă Economic Carpatair introduce Sales On Board pentru cumpărăturile de Crăciun

Carpatair introduce Sales On Board pentru cumpărăturile de Crăciun

508
DISTRIBUIȚI

Carpatair a introdus de la 1 decembrie serviciul Sales On Board pe toate cursele externe operate din Timișoara spre Italia, Germania și Grecia, oferind astfel pasagerilor o modalitate de a economisi timp pentru cumpărăturile de Crăciun.
„Decembrie este în general o lună aglomerată, atât în plan profesional, cât și personal. În acest sens am hotărât ca de acest Crăciun să venim cu o variantă pentru realizarea cumpărăturilor. Sales On Board este în special apreciat de pasagerii care călătoresc în interes de afaceri, care nu dispun de timpul necesar pentru a căuta și cumpăra cadouri. Astfel, au posibilitatea de a alege cadourile potrivite la prețuri atractive și de a economisi timp prețios,” spune Paula Ardelean, vice-președinte Marketing & Vânzări. Oferta de produse Sales On Board a fost concepută astfel încât să ofere pasagerilor posibilitatea de a alege din cât mai multe variante de produse destinate exclusiv vânzărilor la bord: bijuterii, produse cosmetice și parfumuri de renume, dar și produse unicate, din colectia proprie Carpatair. Începand din 2011, oferta Sales On Board va fi actualizată în permanență în funcție de evenimentele aflate în desfășurare în anumite perioade din an. Un exemplu este Valentine’s Day, pentru care Carpatair pregătește o selecție personalizată de produse destinate acestei sărbători.
Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Carpatair a introdus bilete la tariful promoțional de 49 de euro plus taxe (one-way) către toate destinațiile externe operate în Italia, Germania, Grecia, Ucraina și Rep. Moldova. Promoția este valabilă pentru biletele achiziționate în zilele de 4 și 5, respectiv 18 și 19 decembrie 2010, pentru călătoriile efectuate în perioada 15 ianuarie – 15 martie 2011.

Comentarii

comentarii