Acasă Economic Casa Rusu a investit 1,5 milioane euro într-o fabrică de tapițerii, la...

Casa Rusu a investit 1,5 milioane euro într-o fabrică de tapițerii, la Timișoara

560
DISTRIBUIȚI

Casa Rusu a inaugurat la Timișoara o fabrică de tapițerii ce va acoperi un segment important din fluxul companiei, ca urmare a extinderii portofoliului de clienți și a creșterii capacității de producție.

Proiectul primei fabrici de mobilier tapițat din cadrul grupului Rus Savitar demarează cu o investiție inițială de 1,5 milioane de euro și continuă strategia de extindere a zonei de producție a companiei. „Fabrica de tapițerii aduce un plus de valoare produselor noastre, este un proiect pe termen lung care asigură în prezent, pe lângă garanția calității, mai mult de 100 de locuri de muncă. În pofida contextului actual economic ne-am dorit să ducem acest proiect la bun sfârșit, investiția este semnificativă și reprezintă un pas firesc în dezvoltarea Rus Savitar, spune Cristian Rusu, director general Casa Rusu”
Fabrica de tapițerii, funcțională deja de aproape două luni, are o suprafață de producție și depozitare de 3.500 de metri pătrați și furnizează materialele pentru o medie de 2.000 de seturi de mobilier lunar. În noua unitate de producție se realizează în principal canapele, colțare, paturi și mic mobilier. Rus Savitar este ca mărime al doilea producător de mobilier din PAL din România, cu o capacitate totală de producție de 18.000 de garnituri de mobilier din PAL lunar și 2 000 de seturi de mobilier tapițat pe lună, activitatea de producție și logistică desfășurându-se în prezent pe o suprafață de 100.000 de metri pătrați. În momentul actual, în fabricile Rus Savitar lucrează peste 400 de persoane. Casa Rusu şi-a început activitatea în anul 1994 ca retailer de mobilă, în scurt timp devenind unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL din România. Casa Rusu reprezintă divizia de retail a companiei Rus Savitar și se dorește a fi puntea de legatură directă dintre producător și clientul final, fără intermediul altor comercianți și dealeri. Pe lângă magazinele Casa Rusu deja existente, în Timișoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Pitești, Brașov și București, urmează în urmatoarea perioadă extinderea rețelei cu noi locaţii în punctele cele mai importante din teritoriu.

 

Comentarii

comentarii