Acasă Economic CCIAT organizează o sesiune de informare privind legislația în domeniul securității la...

CCIAT organizează o sesiune de informare privind legislația în domeniul securității la incendiu

DISTRIBUIȚI

Programul CCIA Timiș pentru 2024 de informare a agenților economici cu privire la reglementări legislative în diferite sectoare de activitate, organizat în colaborare cu serviciile serviciile publice deconcentrate din teritoriu în cadrul Acordului de Colaborare cu Instituţia Prefectului Judeţul Timiş, debutează cu seminarul privind reglementările în vigoare pentru obținerea Avizului și/sau Autorizației de Securitate la Incendiu.

Seminarul este organizat de CCIA Timiș în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, și se desfășoară în data de 15 februarie 2024, cu începere de la ora 10.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, et.I.)

Teme abordate:

  • Solicitarea și depunerea documentațiilor tehnice în format electronic
  • Măsuri și reglementări specifice în domeniul securității la incendiu
  • Oprirea funcționării sau utilizării construcțiilor sau amenajăriilor pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu      

Tematicile vor fi susținute de Lt.col. Cătălin COSACU – Șef Inspecția de Prevenire, Lt.col. MARINESCU Mircea – Adjunct Șef Inspecția de Prevenire și Cpt. Răzvan ZAMFIRA – Ofițer specialist Compt. Avizare-Autorizare, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Judeţului Timiş.

Participarea este gratuită pe bază de înscriere.

Înscrierile se fac online pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro.

Comentarii

comentarii