Acasă Actualitate Ce școli din Timișoara beneficiază de reparații peste vară?

Ce școli din Timișoara beneficiază de reparații peste vară?

DISTRIBUIȚI

Marți, 12 iulie, Primăria Timișoara anunță că a cheltuit în ultimele patru luni un milion de lei pentru reparații în școli. Intervențiile punctuale vor continua și în această vară, fiind programate lucrări în opt unități de învățământ sau clădirile lor anexe.

În ceea ce privește lucrările în curs, reprezentanții primăriei transmit: „Se repară acoperișul clădirii internatului de la Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu, iar în cursul acestei zile se montează hidroizolația de pe terasa acoperișului. Sunt în plan și lucrări de finisaje interioare la clădirea internatului, clădire care nu a fost curpinsă în proiectul de investiție care vizează reabilitarea colegiului. De asemenea, gardul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 22, care s-a aflat într-un stadiu de degradare, a fost înlocuit cu un gard nou de metal, vopsit la montare. Valoarea estimată pentru cele două reparații este de 510.000 de lei, urmând ca la finalul lucrărilor să fie facturată suma totală”.

Celelalte reparații realizate sau în curs de realizare, din această vacanță de vară:

–        Reparații Grădinița PP2;

–        Reparații la instalația de apă-canal, Grădinița PP3;

–        Reparații la băi, hidroizolație și centrala termică de la Grădinița PP 36;

–        Reparații la aleile din curtea Liceului Tehnologic Electrotimiș;

–        Reparația aleilor de la Colegiul Tehnic Henri Coandă;

–        Reparații hidroizolație la acoperișul Liceului de Arte Plastice;

–        Reparații hidroizolație la acoperișul Grădinița PP37;

–        Înlocuirea coloanelor de scurgere la căminul Liceului Azur.

 

„Înainte de începerea vacanței, au fost efectuate lucrări de avarie și nu reparații mai extinse. De la începutul primăverii au fost executate sau sunt în curs de execuție lucrări în valoare de aproximativ un milion de lei (TVA inclus)”, conchid reprezentanții municipalității.

Comentarii

comentarii