Acasă Eveniment Cel mai bun primar de oraş din Regiunea de Vest a fost...

Cel mai bun primar de oraş din Regiunea de Vest a fost ales Kaba Gabor – Jimbolia

DISTRIBUIȚI

Cel mai bun primar de oraş din Regiunea de Vest a României, în opinia juriului din cadrul celei de-a IV-a ediţii a Forumului Administraţiei Româneşti, desfăşurat în perioada 28 septembrie -1 octombrie 2011, la Rin Grand Hotel din Bucureşti, este primarul oraşului Jimbolia, Kaba Gábor. Premiul a fost acordat în cadrul Galei Administraţiei Locale la Înălţime, eveniment ce s-a desfăşurat vineri, 30 septembrie, şi care a reunit în capitală aproximativ 400 de primari de comune, oraşe, municipii sau municipii reşedinţă de judeţ şi alţi 200 de invitaţi,  printre care directori de spitale, funcţionari publici şi directori de instituţii deconcentrate. Membrii juriului  au nominalizat câştigătorii în funcţie de mai multe criterii de evaluare a activităţii personale şi a proiectelor instituţiei pe care o reprezintă:  inovaţie, apetit pentru dezvoltare şi aprecierea din partea mass-media sau a structurilor asociative. Gala Administraţia Locală la Înălţime s-a aflat la prima ediţie şi a fost organizată, alături de alte evenimente, sub oblăduirea Revistei Române de Administraţie Publică Locală.  La eveniment au fost premiaţi, mai întâi, primarii celor mai bune comune din toate regiunile ţării, după care s-a trecut la premierea primarilor de oraşe, pe regiuni. În Regiunea Vest, locul al  III-lea a fost adjudecat de primarul oraşului  Nădlac, ( judeţul Arad) Ciceac Vasile, locul al II-lea de primarul oraşului Haţeg (judeţul  Hunedoara), Nicolae Timiş, iar trofeul şi premiul locului I au fost acordate primarului Jimboliei, Kaba Gábor. Pe lângă diplomă şi trofeu, primarul a primit un corp de bibliotecă şi 200 de cărţi şcolare, pe care le va dona bibliotecii din localitate. Un alt eveniment ce a fost organizat premergător Galei a fost Expo APL, un târg de produse şi servicii dedicate administraţiei publice locale, care şi-a propus să faciliteze comunicarea dintre administraţie şi sectorul economic. În cadrul acestuia au fost prezentate delicatese din toate colţurile ţării, începând cu dulceaţă de ardei iute sau vinete, murături, cozonaci şi ajungând la cele mai mici sarmale din România sau la tăriile produse în nordul ţării.

 

 

Comentarii

comentarii