Acasă Actualitate Cele mai bune aparate de aer condiționat din 2022: care sunt acestea?

Cele mai bune aparate de aer condiționat din 2022: care sunt acestea?

DISTRIBUIȚI

Suntem conștienți că există multe mărci de aparate de aer condiționat pe piață și dificultatea suplimentară de a decide pe care să o cumperi. De aceea, în această postare vă vom prezenta top 10 cele mai bune aparate de aer condiționat 2022. Unitățile pe care le prezentăm sunt unități split, instalate pe perete. Unitățile 1×1 sunt în prezent unitățile de aer condiționat cu cea mai bună eficiență energetică și sunt ideale pentru camere de până la 60 m2, deoarece foarte puțini producători produc o putere mai mare.

Lista celor mai bune mărci de aer condiționat pentru 2022

În opinia noastră, cele mai bune mărci pentru 2022 sunt următoarele. Rețineți că ordinea nu înseamnă că numărul 1 este mai bun decât numărul 2.

  • Mitsubishi Electric
  • LG
  • Daikin
  • Hisense
  • Giatsu
  • Haier
  • Panasonic
  • GREE
  • Samsung

Aer codiționat Mitsubishi Electric MSZ-AP35VGK

Așa cum am menționat mai devreme, Mitsubishi Electric MSZ-AP35VGK este unul dintre cele mai bine vândute modele din 2020. Și toate acestea datorită eficienței sale A+++ atât la răcire, cât și la încălzire (în zona caldă), a wifi-ului inclus și a nivelului de zgomot extrem de scăzut, de numai 19dB.

Prin urmare, este cel mai bun aparat de aer condiționat Mitsubishi din 2022. Oferă un control vertical și orizontal al lamelelor pentru un control total al difuziei aerului. Prin urmare, reiterăm, 5 stele pentru acest echipament magnific.

Aer condiționat GREE Fair 12

Este posibil să nu fi auzit niciodată de un aer condiționat GREE. GREE este unul dintre cei mai mari producători de aparate de aer condiționat din lume. Și adevărul este că 1 din 3 aparate din lume este fabricată de acest brand și este un aer condiționat GREE. Acest model de aer condiționat GREE include Wi-Fi ca dotare standard. Eficiența este spectaculoasă la căldură până la A+++. Nu iese în evidență prin nivelul de zgomot, dar este destul de silențios.

Aer condiționat Daikin TXM35R

Daikin este una dintre cele mai bune mărci de aer condiționat din lume. Anul acesta își prezintă gama Perfera, iar modelul TXM35R, cu eficiență A+++ în răcire și încălzire, este consolidat ca opțiune față de MSZ-AP35VGK. Acesta încorporează un senzor de mișcare cu funcție dublă pentru a îmbunătăți economiile de energie, Wi-Fi integrat și tehnologia Flash Streamer care îmbunătățește calitatea aerului din interior. Pe lângă faptul că este foarte silențios, 19 dB. Este cea mai scumpă unitate aer conditionat de pe listă, dar și cea cu cele mai multe opțiuni suplimentare.

Aer condiționat Samsung F-12ART

Marca sud-coreeană Samsung nu putea lipsi din această listă. Acest model este destul de silențios și are un raport calitate-preț bun, cu o eficiență A++. Designul este diferit de cel al unui perete obișnuit și, din punct de vedere estetic, arată foarte bine. Este o opțiune pentru cei care caută tehnologia mărcii – nu veți regreta!

Aer condiționat Panasonic KIT-TZ35-WKE

Panasonic este una dintre cele mai prestigioase mărci japoneze din lume. Acest model înlocuiește vechiul “TKE” și este dotat standard cu wifi, cu telecomandă premium și eficiență A++/A++. Nivelul de sunet este de numai 20dB și îl face o alegere incredibilă pentru cei care caută un japonez premium ieftin.

Aer condiționat GEOS+ GREEN 35

Este modelo es otro de los más vendidos durante el 2020. Es un equipo con una relación calidad-precio fantástica. Incorpora WiFi de serie y tiene una alta fiabilidad gracias a la tecnología propia de Haier. El nivel sonoro es espectacular, tan solo 21 dB y la exterior es increíblemente silenciosa (48 dB).

Aer condiționat Giatsu Aroma 2 GIA-S12AR

Giatsu este una dintre mărcile companiei spaniole din grupul GIA. Modelele sale AROMA oferă o garanție TOTALĂ de 3 ani, ceea ce le face perfecte pentru cei care caută un plus de siguranță. Și, ca și cum acest lucru nu ar fi fost suficient, oferă o garanție de 5 ani pentru compresor. Eficiența sa este de A++ în modul de răcire și de până la A+++ în modul de încălzire. Conexiunea wifi este inclusă gratuit în comandă, astfel încât să o puteți gestiona din aplicație. Nivelul de zgomot este de numai 22 dB.

Comentarii

comentarii