Acasă Administraţie Centrul Timișoarei și zona Sever Bocu, fără apă caldă, marți

Centrul Timișoarei și zona Sever Bocu, fără apă caldă, marți

DISTRIBUIȚI

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum în ziua de marți, 30.04.2024, de la  ora 8ºº până la ora 15ºº,  la  punctele termice 27 și 28.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:  Martir Gh. Iosub, Martir D-tru Osman, Leandrului, Sever Bocu, Amiciției, Arcașilor, C-tin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon, Perlei  – în total, un număr de 41 de branșamente.

Totodată, având în vedere notificarea transmisă de către Rețele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, planificate tot pentru ziua de  marți, 30.04.2024,  între orele  09ºº – 17ºº,  la PT 3, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și apei reci hidrofor la punctul termic menționat. Vor fi  afectați consumatorii arondați străzilor: P-ța Victoriei, Piatra Craiului, Dr. N. Paulescu – în total, 14  branșamente.

Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată – este mesajul Colterm si Electrice Banat.

 

 

Comentarii

comentarii