Acasă Eveniment Cercetări după ce un poliţist a fost filmat în timp ce îndreaptă...

Cercetări după ce un poliţist a fost filmat în timp ce îndreaptă pistolul spre un şofer de TIR, pe autostrada Deva – Nădlac

DISTRIBUIȚI

Imagini video cu un polițist care îndreaptă arma spre un şofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, au apărut pe reţelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflată pe bordul unei maşini. Inspectoratul de Poliție Județean Arad anunță că au fost demarate cercetări în acest caz.

În filmuleţul de câteva secunde se vede că pe marginea drumului este oprit un TIR, al cărui şofer este coborât din cabină, în timp ce un poliţist îl verifică. Înregistrarea surprinde momentul în care poliţistul avea pistolul îndreptat spre şofer.

“Evenimentul a avut loc la data de 26 decembrie, în vecinătatea bretelei de urcare de pe DN 7 pe autostrada A1 Deva – Nădlac. În aceste momente, Biroul de poliţie Autostrada A1 Deva – Nădlac efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a petrecut evenimentul, în vederea luării măsurilor care se impun”, a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat, pentru Agerpres, că agentul de poliţie a fost identificat şi urmează să fie audiat.

Comentarii

comentarii