Acasă Actualitate Ceremonia de absolvire 2022 la UVT – un show special și unic,...

Ceremonia de absolvire 2022 la UVT – un show special și unic, în Piața Libertății din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Ceremonia de absolvire dedicată promoției Universității de Vest Timișoara 2022 va avea loc, sâmbătă, 16 iulie 2021, începând de la ora 10, într-o manifestare unică dedicată absolvenților UVT și, deopotrivă, comunității timișorene.

Ceremonia va fi organizată de Universitatea de Vest din Timișoara, în parteneriat cu ATOS, BCR, FLEX, FORVIA – HELLA, NOKIA, IULIUS TOWN, TECH MAHINDRA, ZF, UNICREDIT BANK, CONTINENTAL AUTOMOTIVE, KPMG și ROMPETROL, și va avea loc în Piața Libertății din Timișoara.

La eveniment vor participa studenții promoției UVT 2022, conducerea UVT, reprezentată de rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea și de prorectorii instituției, alături de decanii și prodecanii facultăților, de liderii organizațiilor studențești, managerii departamentali din universitate, cât și de invitații speciali și partenerii instituționali ai UVT.

Programul va cuprinde:

10.00 Flash Mob organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport

10.05 Deschiderea Ceremoniei de absolvire

10.20 Mesajul Rectorului UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea

10.30 Povestea Promoţiei UVT 2022 (proiecție)

10.35 Premierea șefilor de promoție

11.10 Aruncarea tocilor

11.10 Miniconcert (studenți FMT)

11.45 Încheierea ceremoniei

În a doua parte a zilei, începând de la ora 19.30, în spațiul Iulius Gardens din cadrul Iulius Town, va avea loc evenimentul Graduation Party UVT, în cadrul căruia absolvenții și invitații din cadrul comunității universitare UVT vor intra în vibe-ul de sărbătoare alături de DJ RaulL și DJ Robastien (de la 19.30) și de fantastica voce a vedetei timișorene Feli (de la ora 22).

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, adresează o invitație publică de participare la acest spectacol al absolvenților: „În 2022 avem bucuria să ne sărbătorim absolvenții, dar și să oferim Timișoarei un show special, pentru ca ziua ceremoniei de absolvire la UVT să rămână în memoria noastră subiectivă ca un moment cald și emoționant al anului. După ce precedentele două ceremonii de absolvire au fost marcate de restricțiile pandemice, acum ne vom bucura în întregime de libertatea participării necondiționate la un eveniment al finalului de ciclu universitar, într-un nou episod din seria zilelor memorabile ale vieții de student în Timișoara. Vă așteptăm la ceremonie și la party, pentru ca să trăim împreună clipe minunate alături de absolvenții UVT din promoția 2022, care se alătură familiei cuprinzătoare pe care o numim UVTerra!”

Comentarii

comentarii