Acasă Actualitate Cinema Timiș inaugurat cu mopul pe scenă. A costat 27,4 milioane de...

Cinema Timiș inaugurat cu mopul pe scenă. A costat 27,4 milioane de lei, iar apa picură din tavan – video

DISTRIBUIȚI

Femeile de serviciu s-au chinuit cu mopuri și găleți să oprească apa care picura direct pe scena pe care trebuia să urce regizorul Tudor Giurgiu. Scenele incredibile au avut loc s-au petrecut sâmbătă, 14 octombrie 2023, la proaspătul renovat Cinema Timiș, la premiera filmului “Libertate”.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a postat vineri, 13 octombrie, pe rețelele de socializare un film, în care juca rolul gazdei, în care prezenta noul cinematograf, renovat cu 23 de milioane de lei, bani plătiți de Guvern.

Lucrările de renovare, care trebuiau să fie finalizate în primăvară, s-au făcut în grabă de firmele Audiotec Multimedia Grup și Codo Solutions SRL, cu 27,4 milioane de lei, cu TVA inclus, cu  3,3 milioane de lei mai mult decât valoarea cu care au câștigat licitația.

Sala principală de proiecție are 527 de locuri pe scaune confortabile, iar la subsol unde a funcționat fostul Club 30 a fost amenajată o sală multifuncțională. Totodată sunt trei săli mai mici unde pot fi susținute diferite evenimente.

Comentarii

comentarii