Acasă Actualitate CJ Timiş acuză Primăria Timişoara că dă afară din actualul sediu Centrul...

CJ Timiş acuză Primăria Timişoara că dă afară din actualul sediu Centrul ”Speranţa” și să tranforme clădirea în hostel

2923
DISTRIBUIȚI
vineri la Speranta timisoara

Centrul de Resurse şi Asistenţă Educaţională „Speranţa”, administrat de Consiliul Judeţean Timiş, a fost notificat de Primăria Timişoara că va trebui să părăsească actualul sediu, aflat în proprietatea municipalităţii, a anunţat Călin Dobra, preşedintele CJT.

Conform acestuia, situaţia e destul de delicată, nu a fost oferită nicio alternativă, spune Dobra. Pentru rezolvarea situaţiei a fost propusă în noul buget al judeţului alocarea de bani pentru ridicarea unui nou sediu pentru „Speranţa”

„Situaţia cea mai delicată o avem la Centrul Speranţa, care în prezent se află într-o locaţie pusă la dispoziţie de Primăria Timişoara în urmă cu câţiva ani, am fost notificaţi să părăsim acea locaţie, fără a veni în sprijinul nostru primăria Timişoara pentru a asigura continuitatea activităţii educaţionale din centrul respectiv.  Noi am demarat în acest sens un proiect pe bugeul propriu şi suntem la faza să demarăm proiectarea şi execuţia unui nou centru pentru Speranţa”, a declarat Călin Dobra.

Conform acestuia, municipalitatea ar dori să facă acolo un hostel.

„Vor să facă  acolo un hostel pentru copii cu dizabilităţi. Noi am preluat prin hotărâre de consiliu local acea clădire, a fost dată şi o hotărâre de guvern pentru schimbarea destinaţiei, pentru că acolo era un internat. Am stabilit clar că investim acolo.

Comentarii

comentarii