Acasă Actualitate Cluburile Epic și Heaven urmează a fi suspendate după ce au fost...

Cluburile Epic și Heaven urmează a fi suspendate după ce au fost amendate pentru a doua oară

998
DISTRIBUIȚI

Două cluburi de fiţe din Timişoara, dosare de suspendare a activităţii, pentru că au recidivat în a da muzica foarte tare, noaptea

În sfârşit, Poliţia Locală Timişoara merită să fie felicitată! Se pare că nenumăratele plângeri ale timişorenilor pe la toate instituţiile de mediu şi nu numai din oraş, că nu se mai pot odihni din cauza gălăgiei pe care o fac noaptea cluburi de fiţe din oraş, încep să dea roade. Două astfel de cluburi au fost sancţionate la maximum legal de către Poliţie Locală Timişoara.

Reprezentanţii lor au tulburat sâmbătă noaptea liniştea publică prin muzică la intensitate ridicată. Poliţiştii locali au efectuat în acest weekend verificări cu privire la sesizări ale cetăţenilor care au reclamat zgomotul produs de muzica dată la intensitate mare la două societăţi comerciale – cluburi, de pe raza municipiului Timişoara.

“A fost sancţionată cu amenda maximă prevăzută de Legea 61/1991 republicată firma Epic Society SRL – baza sportivă Proiectantul, deoarece prin muzica difuzată sâmbătă noaptea a tulburat liniştea locuitorilor în intervalul 22.00-08.00. În aceeaşi situaţie se află şi SC Brunita şi Asociaţii SRL, organizator de evenimente la clubul Heaven, care a tulburat liniştea locuitorilor din zonă prin muzica dată la intensitate ridicată, tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, sancţiunea fiind tot de 1500 lei conform Legii 61/1991 republicată. Cele două societăţi sunt la cea de-a doua sancţiune pentru aceeaşi faptă urmând a fi întocmite documentele în vederea propunerii suspendării activităţii pentru o perioadă de până la 30 de zile”, spune Poliţie Locală Timişoara.

Pe timpul verii, numărul de sesizări referitoare la tulburarea liniştii publice a fost ridicat atât în ceea ce priveşte zonele de cartiere, acolo unde unii cetăţeni sfidează legea şi îşi deranjează vecinii prin ascultarea de muzică în apartamente ori afară în parcuri sau în fa?a imobilelor de locuit, dar şi în zonele în care se află cluburi, baruri, terase.

De la începutul acestui an au fost aplicate un număr de peste 200 astfel de sancţiuni contravenţionale. Poliţia Locală Timişoara reaminteşte că astfel de fapte se sancţionează conform Legii 61/1991 republicată cu amenzi de la 500 la 1500 lei, orele de linişte care trebuie respectate fiind între 13.00 şi 14.00, respectiv, între 22.00 şi 08.00 noaptea.

În cazul societăţilor comerciale, în cazul în care se constată repetarea contravenţiei, se propune măsura suspendării activităţii pe o perioadă de până la 30 de zile.

Comentarii

comentarii