Acasă Cultura Cocktail – o comedie fabuloasă marca Maia Morgenstern și Carmen Tănase, la...

Cocktail – o comedie fabuloasă marca Maia Morgenstern și Carmen Tănase, la Opera Timișoara

691
DISTRIBUIȚI

Strălucitoare și surprinzătoare Maia Morgenstern și seducătoarea Carmen Tănase îi invită pe bănățeni la Cocktail – o petrecere magică  menită să împlinească marele vis al protagonistelor, în 20 ianuarie, la Opera Națională Timișoara, de la ora 20.00.

Două femei frumoase fermecătoare și pline de viață decid să refuze rutina, să risipească umbrele și să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând fiecare o nouă șansă la dragoste, cu convingerea că pentru iubire nu e niciodată prea târziu.

Flavia și Gianna – două prietene temperamentale, împart de câțiva ani același apartament, după separarea de foștii lor soți, dar nu au în nici un caz și sub nici o formă aceleași principii de viață.

Resemnarea în urmă despărțirii este doar o aparență bine întreținută de viață lor activă și plină de contraste comice : cel mai așteptat moment la job este sfârșitul programului, vacanțele au în spate luni întregi de economii, pentru diete ratate există croiala pe bie, pentru ieșirea din rutină- spălatul vaselor, iar alcoolul nu este o soluție pentru nimic.

Nevoia de iubire nu se compensează și totuși un Cocktail, o privire, o întâlnire și viață se schimbă, totul se schimbă, iar marea surpriză nu se va lăsa așteptată. Magic! Sigur va fi magic! Magic! Totuși, consecințele unei petreceri sunt întotdeauna imprevizibile . Va fi ….magic ???

Cocktail de Aldo Nicolaj, o comedie fabuloasă marca Maia Morgenstern și Carmen Tănase, cu Jawad Mohammad, Cosmin Până, Florina Gleznea și Viviana Gherasim! Regia: Mariana Camarasan.

Comentarii

comentarii