Acasă Actualitate Cod galben privind intensificări ale vântului în vestul țării

Cod galben privind intensificări ale vântului în vestul țării

DISTRIBUIȚI

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, până duminică dimineaţă, în judeţe din Banat, Crişana şi în sud-vestul Transilvaniei, unde se vor atinge viteze de 55-60 de kilometri pe oră. Viteze chiar mai mari, la rafală, vor fi în Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, la altitudini mai mari de 1.700 de metri.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de vineri, de la ora 10.00, până duminică, la aceeaşi oră.

”În intervalul menţionat, vântul va avea intensificări în Banat, Crişana şi în sud-vestul Transilvaniei, cu viteze în general de 55…60 km/h. În Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, la altitudini de peste 1700 m, vor fi rafale de 80…90 km/h”, au arătat meteorologii.

Pe arii restrânse, trecător vor fi intensificări ale vântului şi în restul teritoriului, cu precădere în est, centru şi la munte.

Codul galben vizează judeţele Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara şi unele zone ale judeţelor Sălaj, Cluj, Alba, Gorj şi Mehedinţi.

Comentarii

comentarii