Acasă Economic Compania IT germană Steadforce se extinde la Timișoara, în ansamblul Openville

Compania IT germană Steadforce se extinde la Timișoara, în ansamblul Openville

1361
DISTRIBUIȚI

În United Business Center, componenta de birouri a ansamblului mixt Openville Timişoara, s-a alăturat, de curând, o nouă companie multinaţională. Steadforce este o firmă germană de dezvoltare şi consultanţă software, cu sediul în München şi cu o experienţă de peste 30 de ani în furnizarea de soluții IT personalizate. Steadforce este furnizor de software pentru companii precum BMW Group şi creează, printre altele, platforma web pentru una din cele mai mari aplicaţii de car sharing din Europa, servind peste un milion de utilizatori.

Relocarea companiei în ansamblul mixt Openville, care se construieşte în prezent în proximitatea Iulius Mall, va permite consolidarea planurilor de dezvoltare pe care Steardforce le are pentru locaţia din Timişoara. Steadforce.com este prezentă în oraşul de pe Bega din anul 2008, sub brandul F&F, urmărind în special dezvoltarea de aplicaţii web enterprise. Sub noul brand Steadforce, compania va reuni atât specialişti în data science şi advanced analytics, cât şi dezvoltatori software specializaţi în tehnologii moderne, incluzând Angular şi React. În noul spaţiu de birouri din Openville Timişoara vor lucra aproximativ 30 de angajaţi, numărul urmând să crească până la 50, în următorii trei ani.

Compania Steadforce are peste 100 de angajați şi oferă servicii de analiză de date, soluții software şi consultanță IT în domenii precum automobile, telecomunicaţii şi asistență medicală. Printre clienţii săi se află nume importante precum BMW Group, Audi, Siemens, TÜV Süd, precum și asociații medicale din Germania.

Comentarii

comentarii