Acasă Cultura Concert unic! TM2023 și UPT au marcat un secol de fotbal în...

Concert unic! TM2023 și UPT au marcat un secol de fotbal în alb-violet la Timișoara

430
DISTRIBUIȚI

Un concertul unic în pandemie, dar cu puțin spectatori, toți vaccinați, a fost organizat de Asociația Timișoara Capitală Europeană a Culturii, duminică, 24 octombrie, seara, împreună cu Noi din Banat și Filarmonica Banatul Timișoara!

Experiența inedită în alb-violet, intitulată concert ”Poli 100 – Orchestra Filarmonicii Banatul și Noi din Banat”, marca Sport21, a avut loc cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Primăriei Timișoara, pe stadionul Știința. Astfel, bănățenii au fost martori la o seara de poveste cum rar mai au ocazia să fie părtași.

Cu acest prilej, actualul rector al UPT, Florin Drăgan, și fostul rector, Viorel Șerban, au urcat pe scenă și și-au transmis un mesaj impresionant cu prezentarea pe scurt a marilor evenimente sportive care au marcat cei 100 de ani.

În cadrul programului Sport21, Asociația Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, în colaborare cu Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria și cu Universitatea Politehnica Timișoara, au marcat un secol de fotbal în alb-violet cu un concert unic!

“Noi din Banat” – singura trupă de rock constituită în jurul unui club de fotbal – și orchestra Filarmonicii Banatul, dirijată de Cosmin Morariu, au urcat împreună pe scenă amplasată pe stadionul “Știința”, pentru a interpreta cele mai cunoscute cântece ale galeriei poliste.

Având în vedere contextul epidemiologic, accesul publicului s-a făcut respectând normele în vigoare în prevenirea răspândirii virusului SARS CoV-2.

Participarea a fost permisă persoanelor care au fost vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Comentarii

comentarii