Acasă Actualitate Italienii caută miss fără silicoane şi tatuaje

Italienii caută miss fără silicoane şi tatuaje

DISTRIBUIȚI

Italienii vor frumuseţe naturală, la Timişoara
19 fete frumoase din România, Moldova şi Ucraina, cărora le curge prin vene măcar un strop de sânge italian, se vor întrece într-un concurs inedit, sâmbătă, la Timişoara. Este vorba despre a V-a ediţie a competiţiei Miss Italia nel Mondo pentru estul Europei. Organizatorii vor cu orice preţ ca la faza mondială a concursului de frumuseţe să ajungă doar fete care nu au silicoane, operaţii estetice, tatuaje sau piercing-uri. Surprize au apărut însă din prima zi, la Timişoara… “Am văzut aici fete care au piercing-uri şi tatuaje. Totate pot să concureze, dar de câştigat va câştiga cine trebuie.
Noi promovăm doar frumuseţea naturală”, a spus la Timişoara, Nino Malizzia, supervizorul mondial al concursului Miss Italia nel Mondo.

Fără vedete controversate

“Acest concurs nu se adresează anorexicelor, nici fetelor care fac orice pentru o frumuseţe artificială: se tatuează, fac operaţii estetice sau îşi bagă piercing-uri în diferite locuri.
Le-am certat pe mai multe concurente pe care le-am văzut cu cercei în nas”, spune Viorica Bălteanu, unul dintre organizatorii concursului.
De-a lungul, timpului competiţia Miss Italaia nel Mondo, desfăşurată la Timişoara a avut participante celebre.
Aici au fost aduse pentru a concura de umplutură nume ca Simona Sensual sau Alexandra Enăchescu, iubita fotbalistului Cristian Pulhac. Ambele pozaseră în ipostaze mai mult decât intime în reviste interzise minorilor. Concursul care va începe sâmbătă, de la ora 20, la Opera din Timişoara aliniază la start o singură timişoreancă. Michele da Rin, jumătate italiancă jumătate venezueleancă va lupta alături de alte 18 concurente pentru accederea în finala mondială a concursului.
Pentru că este tatuată şi are şi un piercing, Michele pleacă încă cu şanse minime în concurs.

Încălzirea se face în cadrul unei petreceri private…

Criza economică i-a atins din păcate şi pe organizatorii Miss Italia nel Mondo de la Timişoara.
Anunţată cap de afiş al evenimentului, cântăreaţa Andreea Bălan a refuzat în ultima clipă invitaţia, din motive financiare. “Andreea nu va veni la Timişoara.
Dincolo de suma foarte mare pe care i-am oferit-o, ea a avut alte pretenţii exagerate”, susţine Viorica Bălteanu.
Cu două zile înainte de începerea concurului, organizatorii nu ştiau nici măcar câte fete se vor califica la marea finală, programată pe 27 iunie, la Liedo di Jesolo. În mod normal ar trebui să se califice 4 fete, 2 din România şi câte una din Republica Moldova şi Ucraina. Problema este că din Moldova şi Ucraina nu participă decât o concurentă.
Aşa că rămâne la aprecierea juriului dacă va alege 2, 3 sau 4 fete din competiţia de la Timişoara. Fetele îşi vor face încălzirea în cadrul unei petrecri private care va începe vineri, de la ora 22, la Cazino Senator.
Pe scena operei din Timişoara, în lipsa Andreei Bălan va fi adusă Sabrina Messina, o cântăreaţă italiană şi un magician, tot din ţara lui Dante. Intrarea este liberă.

Comentarii

comentarii