Acasă Sport Conducerea Poli Timişoara avertizează jucătorii şi staful tehnic după înfrângerea de la...

Conducerea Poli Timişoara avertizează jucătorii şi staful tehnic după înfrângerea de la Dumbrăviţa

DISTRIBUIȚI

Conducerea clubului Politehnica Timişoara a precizat, într-un comunicat, că echipa şi staful tehnic trebuie să arate că înţeleg responsabiitatea de a fi parte a grupării, după un rezultat dezamăgitor în Liga 2 şi un joc mult sub aşteptări.

“Rezultatul de la Dumbrăviţa a fost o mare dezamăgire, iar jocul prestat a fost departe de cel aşteptat de club şi de suporterii alb-violeţi.

Credem însă cu tărie în calitatea lotului şi a staffului tehnic, în modul în care s-a lucrat în pregătirea sezonului de primăvară. Stafful tehnic a avut, de altfel, libertatea de a-şi forma lotul. De aceea, în următoarele meciuri, atât jucătorii cât şi stafful tehnic trebuie să arate că înţeleg responsabilitatea de a fi parte a clubului Politehnica Timişoara.

Obiectivul pentru cele două partide din sezonul regulat nu poate fi decât obţinerea a maxim de puncte, chiar dacă vom întâlni adversare situate pe locuri de play-off”, este mesajul conducerii .SSU Politehnica Timişoara.

Săptămâna trecută, echipa timişoreană a fost învinsă cu scorul de 3-1 de CSC Dumbrăviţa, în deplasare, în etapa a 17-a a ligii secunde.

Politehnica Timişoara ocupă locul 19 în clasament, cu 12 puncte, la egalitate cu ultima clasată, Unirea Constanţa.

Comentarii

comentarii