Acasă Actualitate Conducerea Poliției Locale Timișoara, întâlnire cu reprezentanții cetățenilor din 11 cartiere

Conducerea Poliției Locale Timișoara, întâlnire cu reprezentanții cetățenilor din 11 cartiere

281
DISTRIBUIȚI

Conducerea Poliției Locale Timișoara, în frunte cu directorul Dumitru Domășnean-Urechiatu și directorul adjunct Cristina Scutariu, s-a întâlnit, joi, 3 iunie, cu reprezentanții consiliilor consultative de cartier. Pe de o parte, polițiștii locali au subliniat nevoia cooperări. Pe de altă parte, reprezentanții cartierelor au cerut intervenții mai rapide. Ambele cereri au drept scop îmbunătățirea calității vieții tuturor locuitorilor din cartiere.

„La întâlnire au fost prezenți și șefii de structuri, birouri și servicii, care au făcut schimb de contacte cu președinții și vicepreședinții consiliilor consultative de cartier pentru o legătură cât mai strânsă. Problemele semnalate au fost punctuale, în funcție de fiecare zonă, majoritatea celor prezenți expunând dorința de a se înființa în cartiere sedii de poliție locală, tocmai pentru a exista o reală apropiere de nevoile cetățenilor”, transmite Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Printre altele, au fost ridicate probleme referitoare la situația migranților din oraș, în special din zona Calea Aradului, a deșeurilor și comerțului stradal fără autorizație din zona Dâmbovița, a circulației autovehiculelor de mare tonaj din zona Ciarda Roșie, a clădirilor aflate în paragină din zona Traian, a situației din zona Pieței Badea Cârțan, a Pieței Verzi, a necesității prezenței polițiștilor locali în zonele de parcuri și a posibilității instalării de camere video.

Au fost prezenți la întâlnire reprezentanții cartierelor Iosefin, Ronaț, Freidorf, Blașcovici, Circumvalațiunii, Fabric, Tipografilor, Cetate, Dâmbovița, Șagului și Aradului. „S-a stabilit să existe periodicitate în aceste întâlniri tocmai pentru a se vedea ce probleme au fost soluționate sau au apărut pe parcurs în scopul comun de remediere a acestora”, mai transmit reprezentanții polițiștilor locali.

Comentarii

comentarii