Acas─â Actualitate Consiliul de cartier Calea Martirilor are un nou for de conducere

Consiliul de cartier Calea Martirilor are un nou for de conducere

465
DISTRIBUIȚI

Consiliul Consultativ de Cartier cartier Pia┼úa Crucii – Lidia – Calea Martirilor ┼či-a ales, recent, un nou for de conducere, dup─â ce mandatul fo┼čtilor lideri expirase. ┼×edin┼úa ce a prilejuit alegerile a fost organizat─â la ┼×coala General─â nr. 25, de pe strada Cosminului din Timi┼čoara. Dup─â o evaluare a activit─â┼úii fostei conduceri, s-a trecut la alegerea unui nou pre┼čedinte, vicepre┼čedin┼úi ┼či secretar. Fostul pre┼čedinte al consiliului de cartier, Viktor Cserb, a explicat ce lucr─âri au fost realizate ├«n timpul mandatului s─âu: au fost finalizate o serie de lucr─âri de infrastructur─â ├«n zon─â – canalizarea str─âzilor Apicultorilor, Muzicescu, Cehov ┼či 1848, asfaltarea str─âzii Naturii, repararea unor trotuare, ├«mbun─ât─â┼úirea iluminatului public, amenajarea Parcului Adolescen┼úilor, forarea a dou─â f├ónt├óni publice pe Mure┼č ┼či Apicultorilor. La ini┼úiativa consiliului de cartier a fost introdus─â o linie a autobuzului expres pe Calea Martirilor, spre ie┼čirea din Timi┼čoara, pentru a transporta spre centrul ora┼čului locuitorii din aceast─â zon─â.
Noua conducere a Consiliul Consultativ de Cartier cartier Pia┼úa Crucii – Lidia – Calea Martirilor, pentru urm─âtorii trei ani, este compus─â din pre┼čedinte – Mircea Suru, vicepre┼čedin┼úi – Gabriela Samuil─â, Ciprian Ilie┼č ┼či Radu Boc┼čan, secretar – Simona C├órdu. Ace┼čtia vor prelua propunerile f─âcute d├ęj├á pentru investi┼úii ┼či lucr─âri ├«n 2010, urm├ónd s─â se ocupe de men┼úinerea leg─âturii cu Prim─âria Timi┼čoara pentru realizarea lor: continuarea lucr─ârilor de modernizare a liniei a tramvaiului 7, asfaltarea str─âzilor Muzicescu, Cehov ┼či 1848, amenajarea trotuarelor pe Lidia, Aluni┼č, Muncitorilor, Cehov, 1848, Muzicescu ┼či Dimine┼úii, amplasarea de t─âbli┼úe indicatoare cu denumirile str─âzilor, realizarea unui loc de joac─â la intersec┼úia str─âzii Cehov cu Dimine┼úii, reamenajarea pie┼úei agroalimentare din Calea Martirilor ┼či g─âsirea unor solu┼úii pentru ├«ngroparea cablurilor suspendate apar┼úin├ónd furnizorilor de utilit─â┼úi.
Consiliul Consultativ de Cartier cartier Pia┼úa Crucii – Lidia – Calea Martirilor se ├«ntrune┼čte din nou ├«n a doua jum─âtate a lunii martie.

Comentarii

comentarii