Acasă Actualitate Consiliul Judeţean Timiş a aprobat predarea terenului pentru construirea sălii polivalente, la...

Consiliul Judeţean Timiş a aprobat predarea terenului pentru construirea sălii polivalente, la Giroc

542
DISTRIBUIȚI

Consilierii judeţeni şi-au dat, miercuri, votul în vederea predării către Compania Naţională de Investiţii a terenului aferent ridicării unei săli polivalente cu 16.000 de locuri. Propunerea CJT a fost un teren situat pe aria administrativă a Girocului, la ieşirea din Timişoara. Vă reamintim că între CJT şi Primăria Timişoara există o veşnică dispută legată de locul unde această sală ar trebui amplasată, municipalitatea insistând pentru un teren din spatele stadionului „Dan Păltinişanu”. Cei de la primărie au făcut deja o asemenea „predare”, dar locaţia este considerată neadecvată de preşedintele CJT, Călin Dobra.

Aşadar, în plenul CJ Timiş, proiectul „privind propunerea de aprobare a predării către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții ”Sala polivalentă 16.000 de locuri”, localitatea Giroc, Calea Timișoarei nr.55, județul Timiș” a fost aprobat.

„Vă asigur că la acest moment proiectul a trecut cu 22 de voturi, deci numărul necesar a fost îndeplinit”, a anunţat Dobra, după vot.

El a trebuit să răspundă unei interpelări din partea consilierului liberal Viorel Coifan, care a atras atenţia asupra depuneri unei asemenea propuneri din partea primăriei. Iar răspunsul şefului CJT a fost clar: „Primăria a pus la dispoziţia CNI, acum o lună, un teren care nu corespunde ca şi dimensiune, ei solicitau minim 5,5 hectare, iar acesta e mai mic”.

Comentarii

comentarii