Acasă Actualitate Cosmin Tabără cere din nou stabilirea clară a culorilor mijloacelor de transport...

Cosmin Tabără cere din nou stabilirea clară a culorilor mijloacelor de transport în comun

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, a cerut din nou lămuriri despre proiectul de hotărâre de consiliu local care cerea stabilirea cromaticii mijloacelor de transport în comun din oraș. Lansat în luna aprilie, acesta nu a ajuns la vot nici acum. Dominic Fritz a promis că va cerceta situația

Proiectul întocmit de grupul liberalilor a apărut după ce noua administrație USR a orașului a imaginat noile tramvaie produse de Bozankaya în galben negru și nu în alb violet așa cum erau toate mijloacele de transport în comun din oraș. În primăvară s-a iscat un adevărat circ pe tema acestor culori, liberalii susținând menținerea culorilor devenite tradiționale. Cei de la primărie au prezentat atunci public o poză stilizată în care tramvaiele turcești apăreau deja galbene.

Cele în producție au venit alb-violete, galbene, însă, au apărut noile autobuze electrice, tot turcești. Municipalitatea s-a apărat spunând că nu are nicio vină, contractul fiind făcut la Ministerul Dezvoltării.

Pentru a se tranșa definitiv problema culorilor, consilierii locali liberali au inițiat încă din aprilie un proiect de hotărâre care să decidă o dată pentru totdeauna culoarea mijloacelor de transport în comun. De atunci… nimic.

Până marți, la ședința de plen, atunci când Cosmin Tabără a cerut informații despre proiect de la conducerea primăriei.

”În luna aprilie s-a depus un proiect de hotărâre privind cromatica mijloacelor de transport, deocamdată nu a ajuns în consiliul local. Vă rog să ne spuneți dacă va fi introdus, când va fi introdus și dacă puteți estima o perioadă de timp”, a întrebat Tabără.

Lipsit din ședința online toată durata (extrem și surprinzător de scurtă) ședinței de plen, primarul Dominic Fritz a intervenit și a anunțat că, probabil, proiectul bântuie pe coridoarele primăriei.

Comentarii

comentarii