Acasă Actualitate Cosmin Tabără: ”Obiectivul PNL Timiș este să recâștige Primăria Timișoara, la alegerile...

Cosmin Tabără: ”Obiectivul PNL Timiș este să recâștige Primăria Timișoara, la alegerile din 2024”

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Cosmin Tabără atenționează că obiectivul principal al PNL Timiș este să recâștige Primăria Timișoara, la alegerilor din 2024. De aceea i-a transmis premierului Nicolae Ciucă, liderul liberal, să ofere tot sprijinul în acest sens organizației județene și PNL Timișoara.

”Din punct de vedere politic, i-am transmis liderului liberal că trebuie să existe o mai bună colaborare între organizațiile județene, locale și conducerea centrală. În contexul în care unul dintre obiectivele PNL este de a recâștiga Primăria Timișoara, consider că, atunci când la nivel central se discută despre Timișoara, să fie ascultată și vocea PNL Timișoara, cea mai mare organizație din județ, iar deciziile trebuie luate cu consultarea acestei organizații”, a declarat Cosmin Tabără.

Cosmin Tabără i-a mulțumit lui Ciucă și pentru sprijinul acordat pentru funcționarea Colterm, în această iarnă. ”Ajutorul dat de Guvern Colterm-ului în ultimul an a fost esențial pentru desfășurarea activității societății și pentru a trece peste iarnă fără a avea probleme. I-am mulțumit pentru acest ajutor premierului Nicolae Ciucă, aflat ieri după-amiază la Timișoara și la sediul PNL Timiș”, a mai spus Tabără.

Comentarii

comentarii