Acasă Eveniment Cosmin, tatăl unei fetiţe de 3 ani, s-a stins departe de casă,...

Cosmin, tatăl unei fetiţe de 3 ani, s-a stins departe de casă, la doar 28 de ani

16492
DISTRIBUIȚI

Tragedie în familia unui tânăr din Hunedoara. Cosmin Neagu a murit departe de casă, pe un pat de spital din Anglia, acolo unde plecase pentru un trai mai bun. Tânărul de 28 era căsătorit şi avea o fetiţă de 3 ani.

Cosmin Neagu, un tânăr de numai 28 de ani, căsătorit şi tatăl unei fetiţe de 3 ani, s-a stins departe de casă, învins de o boală necruţătoare.

Medicii din Anglia, țară în care plecase la muncă, nu l-au putut salva.

Nenorocirea s-a întâmplat pe 10 ianuarie, anunţul morţii fiind făcut pe Facebook de verişoara băiatului. Tot ea a făcut un apel pe Facebook, cerând ajutor oamenilor pentru ca familia să poată rapatria trupul neînsufleţit al tânărului.

“Cosmin Neagu… un fiu, sot, tata, nepot, verișor minunat. El o fost un luptător pana la capăt, o luptat pana in ultima secunda, dar viața este nedreapta uneori și ne ia de lângă noi persoanele iubite, și din păcate acum o fost rândul lui. Boala o fost mult prea grea și din păcate el prea slăbit dar o crezut pana in ultima clipa ca se va face bine, și chiar ne încuraja el pe noi nu noi pe el, dar Dumnezeu o ales sa-l ia. Acum el trebuie sa meargă la el acasă. Va rugam din tot sufletul sa ne ajutați sa-l ducem acasă”, scria atunci verişoara lui Cosmin.

Apelul făcut de Andreea nu a rămas fără ecou, familia reuşind să strângă banii necesari repatrierii şi înmormântării lui Cosmin, scrie observator.tv.

Comentarii

comentarii