Acasă Actualitate Cozi la staţiile de benzină și la Timișoara. Şoferii sunt speriaţi de...

Cozi la staţiile de benzină și la Timișoara. Şoferii sunt speriaţi de scumpirea carburantului

DISTRIBUIȚI

Cozi de maşini s-au format în Timişoara şi în comunele învecinate, iar drumurile au fost blocate, deoarece şoferii sunt speriaţi de scumpirea carburanţilor. Miercuri, au fost afişate preţuri de la 7,48 de lei/litru de benzină, iar oamenii spun că joi preţul ar putea ajunge la 10 lei/litru sau chiar mai mult. 

Speriaţi de scumpirile la combustibili, şoferii au făcut cozi la benzinării, în Timişoara şi în comunele învecinate. Mai multe drumuri au fost blocate, din cauza cozilor formate la staţiile de carburant. Sunt până la 60-70 de maşini într-o singură staţie.

“Aşa ceva n-am văzut de pe vremea lui Ceauşescu. Doar atunci stăteam ca nebunii să ne primim raţia de benzină. Acum oamenii sunt speriaţi că mâine se face 10-11 lei litrul. Pe internet am văzut că deja este 9,99 lei la Moşniţa”, a declarat pentru News.ro un şofer aflat la coadă, într-o benzinărie din localitatea Şag.

 De altfel, în Şag, coada de maşini, care numără câteva zeci de vehicule, a ocupat prima bandă de circulaţie de pe şoseaua europeană către Moraviţa, unde e şi graniţa spre Serbia.

Statiile de combustibili din Timişoara şi împrejurimi afişează preţuri între 7,48 şi 8,60 lei/litru de benzină sau chiar 9 lei.

O situaţie similară s-a înregistrat şi în judeţul Bihor. Potrivit presei locale, şoferii s-au aşezat la cozi pentru a cumpăra benzina cu preţuri între 7,5 şi 7,65 lei, iar motorina – între 7,6-7,7 lei, scrienews.ro.

Comentarii

comentarii