Acasă Actualitate Cum puteți ajuta la construcția căminului ”Fecioara Maria” din Giroc pentru seniorii...

Cum puteți ajuta la construcția căminului ”Fecioara Maria” din Giroc pentru seniorii afectați de izolare și sărăcie!

305
DISTRIBUIȚI

Asociația Femeilor de Afaceri din România cu sediul la Timișoara, prin Fundația “Speranță pentru Voi”, construiește, la Giroc, județul Timiș, căminul pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” pentru a aduce speranță în sprijinul seniorilor afectați de izolare socială și sărăcie.

Construcția edificiului a pornit în ianuarie 2020, iar în acest moment deja a fost terminat primul etaj, dar mai este mult de muncă.

Cum puteți ajuta?

DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR

Transfer bancar, prin intermediul conturilor fundației noastre deschise la FIRSTBANK Sucursala Mărășești Timișoara Cont RO07PIRB371729417001000

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația “Speranță pentru Voi”. Anual, fiecare angajat poate dărui 3,5% din impozit către o cauză socială. Acesta este un mecanism simplu și la îndemâna oricui dorește să ajute prin câțiva pași simpli.
DESCARCĂ FORMULARUL AICI

DIRECȚIONAȚI 20% DIN IMPOZIT

Susțineți financiar, prin redirecționarea gratuită a până la 20% din impozitul pe venit/profit al companiei dumneavoastră, de la stat către Fundație “Speranță pentru Voi” în baza unui contract de sponsorizare.

DESCARCĂ CONTRACT DE SPONSORIZARE

DONAȚII DE BUNURI LA SEDIU

Donații directe la sediul asociației de la adresa Timișoara str. Jiul nr.2 Județul Timiș bunuri materiale, mobilier pentru dotare sau orice materiale care ne ajută în proiectul nostru.
Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail asociatia@sperantapentruvoi.ro.

 

 

Comentarii

comentarii