Acasă Editorial Curățarea Timișoarei, sub bagheta domnului Robu!

Curățarea Timișoarei, sub bagheta domnului Robu!

2321
DISTRIBUIȚI

Recent, domnul primar Nicolae Robu a arătat, din nou, degetul spre primarul Gheorghe Ciuhandu, cel care a încheiat cele patru mandate în 2012. Domnul Robu, supărat pe… supărarea timișorenilor, a postat, așa cum se știe deja, pe FB, starea sa emoțională dirijată spre ”amintiri despre viitor”. Spre fostul primar Gheorghe Ciuhandu, care a lăsat ” o tristă amintire”, o ”tristă moștenire” ( parcă aș citi un text cu tușe din anii 90), adică, cele câteva contracte de deszăpezire ale Timișoarei. Cum le-a lăsat? Pe ce perioadă erau acestea semnate? De către cine? Simplu este răspunsul: în anul 2016, prin HCL 183 din 15. 11. 2016, contractele au fost PRELUNGITE, sub semnătura domnului primar Nicolae Robu!

De ce s-au prelungit? Cine a indus în ecuație necesitatea prelungirii? Pe ce expertiză s-a bazat domnul Robu? Cine este ”specialistul” care vizează, după analize ”competente” desfășurarea acțiunilor, în favoarea Timișoarei? Culiță Chiș, cumva? Competența medievală în persoană, atașată nevoilor mileniului III? Dacă contractele erau ”bolnave”, de ce s-au prelungit?

Să nu mai acceptăm, cu mâinile încrucișate, plângerile (și deplângerile) administrației locale, repetabile, în fața unor fenomene meteorologice anunțate! Să citim, cu atenție, sit-urile consiliilor locale (și regionale), pentru a căuta, mereu, dovezi împotriva manipulării. Asta, tocmai era una dintre ele…

”Ciuhandu, vinovat pentru… drumurile încărcate și obosite” de noroiul, în amestec cu zăpada murdară, cu depunerile din țevile eșapamentelor, pe străzile Timișoarei. Ciuhandu, ” vinovat”… fără vină, vorba unui cântec, pentru a fi în spiritul gusturilor artistice ale domnului Robu, în care, și eu, ca multele zeci de mii de timișoreni care l-am votat, am avut atât de mare încredere!

Timișoara, plină de zloată murdară pe străzile principale. Ca să nu mai vorbim despre cele lăturalnice. Timișoara, oraș cu grad de risc crescut, raportat la starea de sănătate: poluare chimică, dar și fonică. Apropos, Brașovul este pe locul I în topul orașelor cu viață de calitate, iar Timișoara…pe opt, pentru gălăgia urbană!

Timișoara, dragostea noastră, avem datoria să fim, din nou, fruncea! Dar…cu frucea ridicată, nu umilită de incompetență! Manipulările nu-și au rostul în Banat, aici a început o revoluție, a uitat cineva?

Așteptăm primăvara sau facem curățenie?

Comentarii

comentarii