Acas─â Economic Curs de calificare administrator de condominii, la CCIA Arad

Curs de calificare administrator de condominii, la CCIA Arad

963
DISTRIBUIȚI

Camera de Comer┼ú, Industrie ┼či Agricultur─â a jude┼úului Arad organizeaz─â cursul de calificare pentru administratorii de condominii. Cursul poate fi urmat at├ót de persoanele care lucreaz─â deja, c├ót ╚Öi de cele care ar dori s─â lucreze ca administrator condominii.

Pentru a putea presta aceast─â activitate, este nevoie de un certificat de calificare profesional─â eliberat de un centru de formare profesional─â ╚Öi de un atestat eliberat de primar, plus cazierul judiciar.

ÔÇťMeseria de administrator condominiu implic─â o doz─â mare de responsabilitate, este important ca cei care activeaz─â ├«n domeniu s─â fie la curent cu reglement─ârile ├«n vigoare ┼či s─â aib─â o bun─â preg─âtire teoretic─â ╚Öi practic─âÔÇŁ, declar─â pre┼čedintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Seculici.

De ├«ndat─â ce legisla╚Ťia muncii va fi armonizat─â cu noul standard ocupa╚Ťional, Camera de Comer╚Ť, Industrie ╚Öi Agricultur─â Arad, va demara cursul de calificare ÔÇô ADMINISTRATOR DE CONDOMINII, curs ce v─â preg─âte╚Öte teoretic ╚Öi practic pentru ├«ndeplinirea responsabilit─â╚Ťilor dumneavoastr─â ├«n contextul modific─ârilor aduse de Legea nr. 196/2018, cu accent pe riscurile la care v─â expune╚Ťi ├«n cazul ├«n care nu aplica╚Ťi corect aceste modific─âri.

ÔÇť├Än cadrul orelor de curs, fiecare participant va primi sprijin din partea formatorilor cursului ÔÇô ├«n vederea ├«ntocmirii ÔÇô STATUTULUI ASOCIA╚ÜIEI DE PROPRIETARI ╚śI REGULAMENTULUI CONDOMINIULUI ÔÇô documente obligatorii conform legii 196/2018.

├Änscrierile la cursul de administrator de condominii au ├«nceput ├«nc─â din luna ianuarie. Participarea la curs va fi posibil─â ├«n ordinea ├«nregistr─ârii cererilor de ├«nscriere, grupele fiind constituite din maxim 28 persoane ÔÇô la orele de preg─âtire teoretic─â ┼či maxim 14 persoane ÔÇô la orele de preg─âtire practic─âÔÇŁ, informeaz─â managerul Centrului de Formare Profesional─â din cadrul CCIA Arad, prof. Carmen Cri┼čan.

Documente necesare înscrierii:

  • copie buletin/carte de identitate;
  • copie certificat de na┼čtere;
  • copie certificat de c─âs─âtorie, dac─â este cazul;
  • copie diploma studii medii sau studii superioare;

La absolvirea cursului se elibereaz─â certificatul de calificare profesional─â (calificare recunoscut de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale si Ministerul Muncii ╚Öi Justi╚Ťiei Sociale), solicitat de autorit─â╚Ťile publice locale pentru dob├óndirea calit─â╚Ťii de administrator de condominii.
La CCIA Arad vor ├«ncepe ├«n curand ┼či cursurile de Inspector resurse umane, Manager proiect, Buc─âtar, Arhivar ┼či Achizi┼úii publice.

Informa╚Ťii suplimentare: CCIA Arad – prof. Carmen Cri┼čan, telefon 0730188299 , email carmen.crisan@ccia-arad.ro

Comentarii

comentarii