Acasă Cultura Dacă timișorenii nu pot merge la concerte, vin concertele la ei. Scena...

Dacă timișorenii nu pot merge la concerte, vin concertele la ei. Scena din cartier aduce 10 super-spectacole

DISTRIBUIȚI

Scena din cartier invită timișorenii să aducă muzica la ei în zona unde locuiesc! Publicul poate vota scena din cartierul lor, unde poate avea loc unul dintre cele 10 concerte susținute de muzicienii timișoreni în cadrul proiectului derulat de Tribul Artistic. 

Seria evenimentelor Scena din cartier – proiect de intervenție locală dedicat din sectorul independent timișorean – debutează în acest weekend cu un prim concert susținut de CLAR Band în 14 noiembrie, ora 19.00.

Acesta poate fi urmărit pe pagina de facebook a proiectului și pe paginile partenerilor, precum: Radio România Muzical, Radio Timișoara, Best of Timișoara și alții. 

Cu toate că intervențiile au fost gândite inițial ca evenimente offline cu participare din partea publicului, din cauza noilor restricții generate de pandemia cu COVID-19 acestea sunt difuzate online, prin live stream.

Concertele au loc în cartiere timișorene, în spații care se pot transforma cu ușurință în scene pentru concerte de muzică clasică, blues, fusion sau jazz. Dincolo de scene și concerte, mesajul este simplu: muzica își găsește loc în orice spațiu urban. 

Votează scena din cartierul tău! este unul dintre îndemnurile lansate comunităților locale care, deși nu participă fizic la concerte, pot vota cartierul care să devină scenă timp de o seară.  Timișorenii pot vota scena din cartier la adresa: www.scenadincartier.ro.

Comentarii

comentarii