Acasă Economic Daniel Tent este noul Area Manager KFC şi Pizza Hut pe zona...

Daniel Tent este noul Area Manager KFC şi Pizza Hut pe zona de vest a ţării

856
DISTRIBUIȚI

Daniel TentKFC România l-a numit recent pe Daniel Tent în funcţia de Area Manager KFC şi Pizza Hut pe zona de vest a ţării, acesta având în subordine restaurantele din Oradea, Arad şi Timişoara, a anunţat joi compania.
Noul director şi-a început cariera în cadrul KFC România în ianuarie 2006, ocupând funcţia de Assistant Manager, iar după patru luni a fost avansat în funcţia de director de restaurant.
Daniel are doar 27 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Management din cadrul Universităţii „Emanuel” din Oradea, iar în 2009 a absolvit cursurile de Master ale Universităţii „Vasile Goldis” din Arad, specializarea Administrarea Afacerilor. Înainte de a se alătura echipei KFC România, Daniel Tent a lucrat, în perioada 2004-2005, ca stagiar in cadrul BRD, agenţia Cantemir din Oradea. Potrivit KFC, principalele obiective ale lui Daniel Tent în noua sa funcţie sunt menţinerea standardelor ridicate ale companiei prin asigurarea unei bune funcţionări a restaurantelor din subordine, creşterea vânzărilor prin atragerea de noi clienţi şi îmbunătăţirea calităţii servirii şi a produselor.
KFC operează în România sub contract de franciză, acordată în 1996 companiei US Food Network. În anul 2007 a fost deschis primul restaurant KFC din Bucureşti.
Lanţul de restaurante casual Pizza Hut operează în România prin intermediul a 13 locaţii (opt în Bucureşti, două în Cluj şi câte una în Constanţa, Iaşi şi Timişoara). Unităţile Pizza Hut sunt de 15 ani pe piaţa restaurantelor casual de la noi din ţară.

Comentarii

comentarii