Acasă Actualitate Dar din Dar de Crăciun de la voluntarii asociației Acasă în Banat!...

Dar din Dar de Crăciun de la voluntarii asociației Acasă în Banat! Ziua 1 – Oravița, Brădișoru de Jos, Agadici și Ciclova

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, dimineață devreme, voluntarii de la Acasă în Banat sa-au întâlnit la sediul din Timișoara și au pornit la drum, cu mașinile încărcate cu daruri pentru câteva familii din Oravița și localitățile înconjurătoare.

În prima zi au fost pregătite 35 de pachete pline cu de toate: ulei, făină, zahăr, orez, paste, conserve, dulciuri, fructe, produse de igienă.

“Ne-am împărțit în trei echipe și cu ajutorul ghizilor noștri, doamna Geta Miclea, Cătălin și Gelu, am reușit să ajungem la cei care aveau cel mai mult nevoie de un mic ajutor. De asemenea, ne-a făcut mare bucurie să revenim la „Casa Mamma Virginia” din Oravița, pentru mămicile aflate în dificultate, și să le oferim o mică donație.

Azi am întâlnit situații dintre cele mai diferite: familii cu mulți copii și cu copii cu handicap, persoane imobilizate la pat, oameni singuri, persoane fără niciun venit, pensionari aflați în dificultate și multe altele. Poveștile lor ne-au impresionat iar zâmbetele copiilor ne-au încărcat de energie! Așa că vom continua în săptămânile viitoare să ne organizăm în același fel.

Mulțumim echipei Heraeus Timișoara pentru colecta de alimente care ne-a ajutat să pornim campania Dar din Dar de iarnă! Mulțumim tuturor donatorilor care au făcut donații în bani pentru a susține cheltuielile necesare! Mulțumim Banca Regională pentru alimente Timișoara care ne-a fost din nou alături cu produse. Mulțumiri echipei Tele Europa Nova care ne-a însoțit azi pentru a documenta activitatea noastră și situația familiilor pe care le-am întâlnit.

Continuăm campania noastră și sperăm ca până la Crăciun să ajungem în total la cel puțin 100 de familii”, este mesajul voluntarilor de la Acasă în Banat.

Cei care doresc să sprijine pot face donații către:

Titular: Asociația Acasă în Banat

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/BIC: BTRLRO22

Revolut: 0748918091

PayPal: acasainbanat@gmail.com

Comentarii

comentarii