Acasă Cultura De 8 martie, Trăistariu a scos din case peste 200 de doamne...

De 8 martie, Trăistariu a scos din case peste 200 de doamne și domnișoare în Giarmata

1338
DISTRIBUIȚI

Duminică seara, a fost mare sărbătoare în comuna Giarmata, aflată la 13 km de Timișoara. Primăria și Consiliul Local au organizat tradiționalul Bal de 8 martie, cu prilejul Zilei internaționale a femeii 2020.

Invitat special a fost inegalabilul Trăistariu care a scos din case și a reunit în sala sporturilor peste 200 de doamne și domnișoare, deși afară ploua intens și rece.

 ”Solistul care a reușit să execute toate cele cinci octave. Dumnezeu l-a înzestrat cu o voce deosebită, iar măicuța lui la fel. Un iubitor de animale, în special pisicile. Chiar dacă în copilărie a vrut să devină matematician Dumnezeu i-a oferit un alt destin să îl cunoască o lume – de artist”, a fost prezentarea pe scurt făcută de Maria Petchescu.

Hai iubito la dans, Sărut femeie ochii tăi, Melancolie, Cântă cucul bată-l vina sau Eu beau vinul cu borcanu – acestea au fost numai câteva dintre melodiile cu care Trăistariu le-a încântat pe doamnele și domnișoarele din Giarmata, le-a emoționat și le-a provocat la dans.

Și-au mai dat concursul Adrian Stanca, Ioan Surdu, Ansamblul Sânziene Bănățene Giarmata, coordonat de Veronica Kretten și Maria Petchescu. A acompaniat Formația Pro Datina, condus de Adrian Scorobete.

”8 martie este o zi specială destinată mamelor, femeilor în general, fiindcă mamele sunt peste tot și sunt cele mai importante. Cele mai iubite ființe de pe pământ sunt mamele. De aceea trebuie să le respectăm și să le iubim.

Femeile, mamele, sunt cele care dau viață. Fără ele nu ar mai exista viață pe pământ. De aceea ziua de 8 martie este destinată femeilor și mamelor în special. Este o zi de excepție și așa trebuie să fie în fiecare an”, a fost mesajul primarului Virgil Bunescu.

Comentarii

comentarii