Acasă Economic De ce este importantă obținerea autorizației de securitate la incendii? Răspunsul, joi,...

De ce este importantă obținerea autorizației de securitate la incendii? Răspunsul, joi, la CCIA Timișoara

1010
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş, organizează joi, 18 februarie 2021, începând cu ora 10:00, o importantă dezbatere despre problema fierbinte a incendiilor, mai ales că acum suntem în timpul iernii.

Evenimentul online de informare se numește Importanța solicitării obținerii autorizației de securitate la incendiu

Temele abordate vor fi: 1. Modificări legislative. 2. Autorizația de securitate la incendiu. Drepturi. Obligații. Sancțiuni și 3. Dificultăți în solicitarea și obținerea autorizației de securitate la incendiu.

Webinarul va fi susținut de mr. Ing. Cosacu Cătălin Constantin, șef Inspecția de Prevenire, mr. ing. Andrei Poamă, adj. șef Inspecția de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Judeţului Timiş.

Webinarul va avea loc pe platforma ZOOM care nu necesită crearea unui cont. Participanții vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon și conexiune la internet. Ei vor primi pe adresa de e-mail linkul de acces.
Înscrierea se realizează prin completarea formularului
(https://zoom.us/meeting/register/tJMrfuCspzMrE9cIlg7uutj1oWkD-0A_hx5j pentru înscriere)

Participarea este gratuită. Detalii la telefon 0372 185 285 sau e-mail: lbarbu@cciat.ro.

Comentarii

comentarii