Acasă Politica De ce intră Dăncilă în turul 2? Pentru că e femeie şi...

De ce intră Dăncilă în turul 2? Pentru că e femeie şi e singurul contracandidat pentru Iohannis!

829
DISTRIBUIȚI

Şefa PSD, Viorica Dăncilă, e sigură că va ajunge în turul doi şi, mai mult, va câştiga alegerile, acesta fiind scopul participării la scrutin. Actualul prim ministru a subliniat că nu e obiectivul său şi al PSD să ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale, ci să câştige alegerile. Totuşi, ea a subliniat că nici nu se pune să nu acceadă în partea finală a alegerilor. Restul candidaţilor se raportează exclusiv la Klaus Iohannis, spune Dăncilă.

„Sigur voi intra în turul doi, pentru că sunt singurul contracandidat pentru actualul preşedinte. Aţi văzut la moţiune, când Iohannis a dat ordin, toţi au fost drepţi şi au votat cum li s-a spus. Deşi erau nemulţumiţi de candidatul Iohannis, toţi îşi iau ordinele de la Cotroceni. Sunt convinsă că voi intra îmn turul doi, cred că avem nevoie de cineva să aducă consens şi echilibru”, a declarat, vineri, la Timişoara, Dăncilă.

Totuşi, subiectul pe care şefa PSD a insistat cu un argument total diferit, unul extrem de interesant, pentru a justifica succesul său electoral. Un argument, probabil, bine studiat de specialiştii în imagine şi care o diferenţiază de contracandidaţi: faptul că este femeie.

Comentarii

comentarii