Acasă Actualitate Dedeman va construi în Dumbrăvița, lângă Ikea, cel mai modern magazin al...

Dedeman va construi în Dumbrăvița, lângă Ikea, cel mai modern magazin al său din țară

DISTRIBUIȚI

O nouă investiție privată de proporții este pregătită în vecinătatea magazinului IKEA. Dedeman va construi un magazin de bricolaj la cele mai moderne standarde. Frații Pavăl nu au primit și acceptul de a construi și blocuri în Dumbrăvița.

“În calitate de primar sunt în discuții periodice cu reprezentanții companiei și vă asigur că planul de ridicare a magazinului merge mai departe. Îmi doresc ca zona adiacentă drumului E671 (Calea Aradului) să cunoască o dezvoltare comercială. Trebuie să se știe că Dedeman a achiziționat un teren care permitea atât construcția magazinului, cât și blocuri! Le-am transmis viziunea actualei administrații, de a opri dezvoltarea de noi blocuri și de a crea în locul lor o galerie comercială adițională magazinului lor.

Repet și vreau să pun capăt dezinformărilor lansate de către o consilieră din Dumbrăvița: vom avea în Dumbrăvița cel mai mare și mai modern magazin Dedeman din țară! Dumbrăvița dovedește că este un partener serios pentru toți investitorii care aduc beneficii localității, prin locuri de muncă, taxe și impozite”, a transmis Horia Bugarin, primarul Dumbrăviței.

Dedeman a achiziţionat, în 2022, de la Ţiriac Imobiliare, un teren în suprafaţă de 14,5 hectare în nordul Timişoarei (mai exact pe terenul comunei Dumbrăvița), lângă IKEA, într-o tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Colliers.

Fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl vor construi acolo al treilea magazin Dedeman din zona Timișoarei, unde mai au două magazine, unul lângă Shopping City din Calea Şagului, celălal pe strada Divizia 9 Cavalerie.

Cei de la Colliers susțin că Dedeman a făcut o afacere bună cumpărând terenul de lângă Ikea.

„Dedeman a cumpărat unul dintre cele mai bune terenuri din Timişoara, din punctul de vedere al potenţialului imobiliar. Zona Dumbrăviţa creşte constant de câţiva ani, iar această tendinţă va continua odată cu deschiderea magazinului Ikea şi a direcţiei de expansiune a dezvoltărilor rezidenţiale. În aceste condiţii, viitorul proiect – indiferent de configuraţia ce va fi decisă de noul proprietar – are toate şansele să devină un magnet pentru întreaga regiune de Nord-Vest a ţării”, a explicat Sinziana Oprea, director în cadrul Colliers România.

Dedeman este cel mai mare retailer local de bricolaj şi cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români. Frații Pavăl deţin 57 de magazine şi au peste 12.000 de angajaţi în toată ţara.

Comentarii

comentarii