Acasă Monden/Lifestyle Delicii cu bunătăți de toamnă la Restaurant Belvedere din Timișoara

Delicii cu bunătăți de toamnă la Restaurant Belvedere din Timișoara

DISTRIBUIȚI

FOTO

Chef-ul Asen Asenov pregătește o adevărată odisee gustativă pentru timișoreni, în această toamnă, la Restaurantul Belvedere. Priveliștea încântătoare a Corso-ului timișorean întregește gustoasa masă de sezon în care vedeta este nimeni alta decât dovleacul. 

Mirosurile îmbietoare și culorile toamnei i-au provocat pe ucenicii chef-ului Asenov la o adevărată competiție, menită să descopere ori să inventeze cel mai delicios meniu de sezon. Asen Asenov însuși a urmărit cum este încinsă bucătăria de energia debordantă a ajutoarelor sale, a gustat din variantele propuse de fiecare Chef de porție și, după deliberări delicioase în jurul nenumăratelor specialități propuse, a ajuns la o singură concluzie: dovleacul este vedeta momentului.

Iată ce bunătăți au avut câștig de cauză:
 
Meniul de toamnă / Autumn Table d’hôte la Restaurant Belvedere Timișoara

Supa cremă de linte cu dovleac crocant – 10 Ron
Lentil based soup with crispy pumpkin

Piept de pui în crustă de semințe de dovleac – 25 Ron
Pumpkin seed crusted chicken

Mille Feuille cu dovleac și ciocolată albă – 11 Ron 
Mille Feuille with pumpkin and white chocolate
 
{vsig}galerie/belvedere1{/vsig}</p>

Comentarii

comentarii