Acasă Politica Deputatul PNL Marilen Pirtea: ”Nimeni dintre noi nu este la adăpost, aceste...

Deputatul PNL Marilen Pirtea: ”Nimeni dintre noi nu este la adăpost, aceste măsuri sunt pentru infractori, nu pentru cei care respectă legile statului”

DISTRIBUIȚI

16406957 618123221704393 5367786499044040958 nMarilen Gabriel Pirtea, deputat PNL Timiş: “Fac apel la profesori, la intelectuali: explicați-le oamenilor situația în care ne aflăm, vă rog! Să nu uităm faptul că în România educația este în continuare un privilegiu, nu o realitate.
Românii sunt împietriți astăzi – cei care înțeleg ce înseamnă un stat democratic și care își doresc să trăiască într-o democrație. Am sperat până în ultimul moment că Guvernul va gestiona cu responsabilitate amnistia și grațierea. Nu a fost așa, interesele de grup au primat. Nu ne permitem să rămânem divizați de ideologii, doctrine sau opțiuni de politici, miza este drumul spre normalitate.
Trăim ceea ce se numește tirania majorității: celor care nu sunt de acord nu li se oferă decât opțiunea emigrării sau a izolării. Majoritatea aceasta nu este nici măcar majoritatea românilor, ci o majoritate procedurală pe care o exploatează niște elite politice în interese personale. Nimeni dintre noi nu este la adăpost, aceste măsuri sunt pentru infractori, nu pentru cei care respectă legile statului.
Aministia și grațierea sunt într-adevăr miza de moment, dar în numele Programului De Guvernare, deja a început destructurarea instituțiilor care funcționează, de exemplu consiliile consultative pentru Ministerul Educației, unde cel mai cunoscut este CNATDCU. Ei pot modifica ORICE, ORICÂND, ORIUNDE, nimic nu este de neatins, începând cu noaptea trecută.”

Comentarii

comentarii