Acasă Eveniment Detalii șocante! Fiul de 32 de ani a povestit cum și-a omorât...

Detalii șocante! Fiul de 32 de ani a povestit cum și-a omorât și îngropat mama, în grădină, la Variaș

1929
DISTRIBUIȚI

La Variaș pare să se contureze tabloul unei crime, după ce fiul femeii găsite îngropată în curtea casei le-a povestit anchetatorilor filmul grozăviei.

Ieri, la câteva ore după ce mama lui a fost dezgropată cu ajutorul unui excavator, băiatul de 32 de ani al femeii a fost reținut pentru lovituri cauzatoare de moarte.

În timpul audierilor, tânărul le-a povestit anchetatorilor cum și-a găsit sfârșitul, în urmă cu șase luni, cea care i-a dat viață.

“Unul dintre cei doi fii ai acesteia a povestit că în 29 martie seara era beat și s-a certat cu mama. La un moment dat, a împins-o către un pat din încăperea în care se aflau, iar aceasta s-a lovit cu capul de tăblie, prăbușindu-se la pământ inconștientă.

Fiul a târât-o pe femeia de 64 de ani și a abandonat-o într-o cameră din dreptul bucătăriei, unde a abandonat-o, și s-a dus să se culce în altă încăpere a casei.

A doua zi dimineață, când și-a dat seama că mama e moartă, a decis să sape o groapă în grădină și să o înmormânteze acolo, fără să anunțe autoritățile. Mai mult, ca să acopere urmele, a incendiat salteaua patului de care femeia se lovise”, transmit procurorii.

Adus la mandat, tânărul suspectat că și-a omorât, iar apoi și-a îngropat mama, i-a sfidat pe jurnaliștii care i-au adresat întrebări.

El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra unui membru al familiei.

Comentarii

comentarii