Acasă Actualitate Dezinfecţie în şcolile administrate de CJT. Angajaţii primesc măşti şi mănuşi de...

Dezinfecţie în şcolile administrate de CJT. Angajaţii primesc măşti şi mănuşi de protecţie

701
DISTRIBUIȚI

Şcolile speciale aflate în administrarea Consiliului Judeţean Timiş au fost dezinfectate ca un mijloc de protecţie împotriva pandemiei de coronavirus. De asemenea, angajaţii acestora primesc în această perioadă măşti şi mănuşi de protecţie.

CJ Timiş a luat o serie de măsuri pentru protejarea personalului şi a copiilor care activează în cadrul şcolilor speciale aflate în administrarea administraţiei judeţene.

Astfel, angajații școlilor speciale primesc o serie de materiale de protecție. Sunt  200 de măști și 200 de perechi de mănuși care vor fi repartizate fiecărei unități de învățământ, iar valoarea totală a acestora este de peste 8.000 de lei.

Ca o măsură suplimentară, școlile au fost recent dezinfectate. Lucrările au fost făcute de Direcția de Prestări Servicii, din cadrul Consiliului Județean Timiș.

„De la începutul crizei epidemiologice, ne-am implicat total și am sprijinit, fără excepție, cu echipamente de protecție sau aparatură medicală, toate forțele din linia întâi. Nu am omis nici instituțiile subordonate CJ Timiș sau, în cazul de față, pe cei care au grijă de copiii minunați din școlile speciale. Când e vorba de sănătate nu negociem! Acționăm”, a anunţat Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş.

Comentarii

comentarii